tiistai 7. helmikuuta 2017

Blogin henkiin herättelyä ja orientoitumista kuntavaaleihin 2017Jos ihmettelette miksi toiminta näillä sivuilla on ollut kovin hiljaista, niin se johtuu sairastelusta. Minua tutkittiin loppuvuodesta 2012 toukokuuhun 2013 saakka, jolloin minulla todettiin invasiivinen virtsarakonsyöpä (viimeisimmän kontrollin mukaan olen "terve"). Hoidoista toipuminen on vienyt oman aikansa ja hoidot jättäneet kehoon ja mieleen ikuisia muistoja. Blogin kirjoittaminen ei ollut ihan päällimmäisenä mielessä silloin. Sairastaminen sai miettimään elämää  monelta kantilta ja sitä, mitä sillä elämällä haluan tehdä.Tervehdyttyäni halusin saada kandinpaperit taskuun. Se oli yksi tavoitteistani ja minulle tärkeä.

Olen saanut pitkin kesää ja syksyä useammalta taholta pyyntöjä ja tukea asettua ehdokkaaksi tulevissa kuntavaaleissa. Päätin vastata pyyntöön ja tässä sitä ollaan!

Myös viime syksy oli terveydellisesti hankalaa aikaa. Ei henkeä uhkaava, mutta hankalaa ja vaivalloista eloa. Ainakaan kukaan ei voi sanoa, etteikö tämä ehdokas tiedä mitään tavallisen ihmisen elämästä. On tässä rampattu terveysasemat, päivystykset ja oltu useampaan otteeseen osastollakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti