tiistai 23. lokakuuta 2012

Hyvä päivä

Tänään on ollut kaikin puolin huippu päivä. Tämän kirjoittamisen jälkeen voin hyvillä mielin mennä kirja kainalossa pötköttelemään.

Tänään oli ensimmäinen päivä kamppanjoidessa ettei palellut yhtään. Mulla on ollut talvikamppeet niskassa aina Rotuaarilla ollessa, mutta aiemmin on kylmä ottanut enemmän tai vähemmän. Ehkä olen karaistumaan päin. Lämpimästä olosta siis plussaa!

Lämmöllä jään muistelemaa myös  tämän päiväisiä keskusteluja niin äänestäjien kuin kanssa ehdokkaiden kanssa. On palkitsevaa saada kiitosta työstä mitä tekee ja saada vahvistusta ajamilleen asioilleen. Vanhojen ja uusien tuttujen näkeminen on myös aina yhtä hauskaa. Vanhentunut olen kuulemma minäkin :)

Ihmisiä pohdituttaa arjen asiat, hyvä elämä koko sen kaaressa syntymästä kuolemaan. Siksi onkin kummallista että usein vaalikoneissa lapset ja vanhukset asetetaan vastakkain. Nuoret pohtivat vanhustenhoidon tilaa siinä missä opiskelua ja nuorisotyöttömyyttäkin.

Iloa päivään on tuonut onnistuneen kamppanjapäivän lisäksi rakas harrastukseni tanssi. Tanssiharjoituksissa mentiin reiluin askelin eteenpäin ja valmistumassa oleva teos alkaa tuntua todellakin kokonaiselta. (Laitan aiheesta myöhemmin lisää tietoa).

Harjoitusten jälkeen olikin ihana mennä kotiin valmiiseen ruokapöytään ja sen jälkeen ehdin vielä äänestämäänkin.

Hyvä päivä siis! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti